top of page

Cursus: Chakra Therapie 2024

Docent: Sonja de Heer

Wil jij nu eindelijk ook geestelijk en lichamelijk weer helemaal in balans komen?

En daardoor jouw eigen "gaven" ontdekken en inzetten voor jouw eigen mentale, emotionele en fysieke gezondheid?

Dan is deze basiscursus chakratherapie precies wat je zoekt. 

Tijdens deze cursus word je ingewijd in de werking van de zeven hoofdchakra’s.

Al meer dan vierduizend jaar geleden werd er in India in de oude Veda’s over het chakrasysteem geschreven. Chakra’s zijn geen stoffelijke onderdelen van het lichaam, maar fijn stoffelijk energiecentra die we ook wel energiewielen noemen. 

Wielen horen te draaien om beweging voort te kunnen brengen. Dat geldt ook voor de chakra’s; ze zorgen voor een goede doorstroming van de levensenergie. Tijdens deze cursus chakratherapie leer je de basisprincipes van chakra’s en wat chakratherapie.nu precies inhoudt en kan doen voor jezelf en voor jouw klanten.

Inhoud cursus chakratherapie

Een goede doorstroming van de levensenergie leidt tot lichamelijke en geestelijke harmonie en persoonlijke groei. Maar veel te vaak hebben mensen last van blokkades in hun chakra’s. Dit is van grote invloed op onze gezondheid. Deze cursus chakratherapie is praktisch van opzet en wordt gegeven in kleine groepjes. Je leert de filosofie en achtergronden van chakratherapie en je leert om zelf te voelen hoe bepaalde emoties of gebeurtenissen in je dagelijkse leven zich als energieën op specifieke plekken in je lichaam mobiliseren en mogelijk blokkades veroorzaken. Tevens wordt er Kortom, je leert om de chakra’s zelf te voelen. Je maakt kennis met de zeven hoofdchakra’s en hun kenmerken: locatie, kleur en de emoties en behoeften waarmee ze verbonden zijn. Je leert hoe je de chakra’s positief kunt beïnvloeden en hoe je chakratherapie in de praktijk kunt toepassen.

Dag 1: 

 • Wat zijn Chakra's waarom zijn ze zo belangrijk en hoe werken ze?

 • Zeven hoofdchakra’s in het lichaam, plaats en thema's/ vragen bij ieder chakra.

 • Functies en kenmerken

 • Persoonlijke Chakra reading, duiding en inzicht in eigen lichamelijke blokkades/patronen

 • Ik laat je zien hoe ik werk en mijn helder voelen, weten, horen, zien in zet door mijn chakra tandwielen wagenwijd op te zetten en gewoon te laten stromen. Middels mijn lichaam kan ik duiden welke chakra's en dus welke organen overbelast zijn en wat hieraan ten grondslag ligt. Met meer inzicht kunnen we dag 2 van de cursus : individueel maar ook samen aan de slag 

Dag 2: cursus persoonlijk intuitieve chakra reading

 • Zelf Chakra's leren voelen/ benoemen bij jezelf en anderen ( alle kanalen leren openen).

 • Leren wat jouw eigen blokkades in chakra's.te zeggen hebben over jouw manier van denken.

 • Lichamelijke en geestelijke klachten/ geblokkeerde chakra's leren benoemen en voelen

 • Leren hoe je geblokkeerde chakra's kunt beïnvloeden en helen bij jezelf.

 • Tijd om vragen te stellen . 

Professionele én persoonlijke verrijking

De cursus chakratherapie is een verrijking voor iedereen die vanuit een holistische visie denkt. Behalve dat deze cursus chakratherapie een ideale bijscholing is voor iedereen die werkzaam is binnen de gezondheidszorg of onderwijs is de cursus ook toegankelijk voor iedereen die voor het eerst wil kennismaken met de chakra’s of op enige manier last heeft van onverklaarbare lichamelijke verkrampingen, pijnen, angsten, vermoeidheid en chronische ziekten. Deze training geeft je veel inzicht en praktische handvatten om jouw eigen gezondheid te verbeteren en jouw energie weer op peil te brengen zelf. .

Start 2 daagse cursus:2024 op aanvraag: start verschillende groepen.

Wanneer: 2 opeenvolgende trainingsdagen v. 11.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: Renaissance Hotel Amstelveen / Hotel Cityden The Garden

Kosten: 399 euro per persoon per bank

Maximaal aantal deelnemers per groep: 4

Assertiviteit cursus Praktijk Face The Truth Amstelveen:

Effectief communiceren vanuit je hart.

Leer steviger in je schoenen staan. Kun je vaak lastig voor jezelf opkomen, je mening geven of je plek innemen? Of vind je het lastig om je kwetsbaar en open op te stellen? 

Dan is deze cursus een mooie kans om jezelf hierin te trainen:   

4 daagse Cursus: wat wil je nu eigenlijk echt zeggen?

Welk Effect heeft jouw manier van communiceren? 

Wil jij ook een betere verbinding met je partner, kind en omgeving?

Leer dan duidelijk te verwoorden wat je op je hart hebt liggen.

We maken gebruik van Cognitieve Gedragstherapie middels de 5- G methoden om helder inzicht te krijgen in onze eigen gedachten, gevoelens & gedrag.

Is dat wat ik denk, voel, zeg en doe wel altijd op één lijn?

Wanneer:

Aanvang: 11.00 tot 17.00 uur

Meld je dan nu aan. Max 4 deelnemers. Vol = Vol

Kosten: 399 euro per persoon per tikkie.

Vooraf Persoonlijk inschrijven en betalen noodzakelijk ivm reserveren locatie.

6 daagse Cursus:

Make-up Your MIND.

De weg naar (innerlijke) bevrijding. 

Training: MAKE-UP YOUR MIND

& Keep it Simple. 

The Power of your MIND 

Jouw Mind is een ZENDMAST van ENERGIE welke je uitstraalt in jouw auraveld. Je kunt deze in jouw voordeel of nadeel laten werken.

Wat je denkt is wat je onbewust en bewust aantrekt. So it better be GO(E)D.

De KRACHT van jouw eigen positieve of negatieve gedachten is MACHTIG & direct van invloed:

 • Op jouw gezondheid ( lichamelijk-emotioneel- mentaal verstoord welzijn- energie ).
 • Op jouw persoonlijkheid (uitstraling, innerlijke kracht, liefde, vreugde, passie, intuitie)
 • Op jouw relaties ( (verstoord) gedrag richting partner – kinderen-werk)
 • Op jouw omgeving (atmosfeer)

Deze training is:

Alleen voor die mensen die zelf het stuur weer terug in handen willen nemen en niet langer een slaaf willen zijn van hun eigen "automatische gedachten" waar ze maar geen grip op lijken te hebben totdat ze deze in kaart leren brengen bewust kunnen sturen vanuit hun gevoel.

Immers als het hoofd het niet meer bol kan werken dan gaat het gedwongen samenwerken met het gevoel. Onze emoties zijn een kompas om ons te laten zien of we in ons zelf geloven en onze hoogste waarheid leven. Denk ik Go(e)D en voel ik mij GO(e)D immers we zijn alle mede scheppers van onze eigen werkelijkheid.  

Deze Make-up your MIND training gaat je daar zeker bij helpen op een leuke manier. Immers veel lachen geeft ons persoonlijk groei proces vleugels. Een juiste balans tussen serieus en lekker gek.

The Mind Fuck voorbij. 

Vroeg of laat maakt dit negatieve denken ons ziek:moe, depressief, burn out, bore out, teleurgesteld, boos, verdrietig, onzeker, jaloers, bang, radeloos en gek.. Immers we kunnen niet om de energie van de INHOUD heen. Onze eigen geest schept dagelijks onze gezondheid & dus werkelijkheid, of we dit nu leuk vinden of niet. Immers een gezonde geest huist in een gezond lichaam

Soms zitten we “VAST” in ons DENKEN , DRAMA, NEGATIEF, CONFLICTEN en voelen we ons vaak Moe, moedeloos, MACHTELOOS gestreden en weten we niet hoe weer GRIP te krijgen op bovengenoemde thema’s. We zijn ons vaak NIET BEWUST van onze eigen POWER of the MIND. ( negatief of positief)Negatieve evenals positieve gedachten zijn ENERGIE die tot uitdrukking, VORM (manifestatie) willen komen.

In deze training leer je AL jouw eigen gedachten -Energie – in kaart brengen, begrijpen, accepteren, lezen, voelen en ombuigen in jouw eigen voordeel en tenslotte creatief vorm geven op jouw eigen unieke manier. We maken hierbij gebruik van cognitieve gedragstherapie – Denk goed, voel je goed.

Indien we meer authentieke mensen willen worden dienen we onze eigen gedachten, gevoelens, gedrag op 1 zuivere lijn te krijgen. De schone schijn en schaamte voorbij. We kunnen geen eenheid met onszelf en anderen ervaren als we onze eigen dualiteit ‘binnenin’ onszelf niet eerlijk willen aanvaarden voelen, toegeven, helen en delen. 

Inhoud: 6 daagse training:

Dag 1 + 2 - Uitleg en zelf voelen hoe jouw MIND van grote invloed is op jouw gezondheid en hoe we deze energie kunnen leren begrijpen en ombuigen in ons eigen voordeel. De zin van ziek zijn leren begrijpen en leren hoeveel invloed onze eigen Geest uitoefent op ons eigen lichaam en hart.  

BewustZIJN van je eigen manier van denken & onderliggende diepere emoties leveren je direct voelbaar meer energie op. De saboteur ontmaskert. Wie, waarom of wat zuigt jouw steeds weer leeg en hoe brengen we hier ZELF verandering in?

Dag 3 + 4 Uitleg en zelf voelen hoe jouw Mind van grote invloed is op jouw persoonlijkheid ( hart gevoelens, uitstraling, innerlijke kracht & intuitie). Het verhogen van je eigen waarde en elkaars waarden levert een grote bijdrage aan je eigen Power. We zullen samen: The power of the Heart kijken en nabespreken.

Het dagelijks bewust kiezen voor positieve gedachten welke gericht zijn op jouw eigen gezondheid, rust, plezier zullen direct resultaat opleveren. Soms zijn we ons niet bewust van onze eigen saboterende gedachten welke ons blokkeren om te stralen en van harte te leven. 

Dag 5+ 6 Uitleg en zelf voelen hoe jouw MIND van grote invloed is op AL jouw relaties en hoe je deze positief kunt ombuigen als je ENERGIE en de wederkerigheid leert begrijpen en voelen.

Hoe het denken in gebrek, verlies, tekortkoming, afwezigheid van iets of iemand steeds weer tot meer Angst, leegte, eenzaamheid en teleurstelling genereert. Een goede relatie met je eigen geest, hart, lichaam en ziel opbouwen is het fundament / balans waarop je zelf kunt leren bouwen en vertrouwen. Het opbouwen van zelfvertrouwen werkt als een magneet op anderen. Niet meer je best DOEN maar je meer bewust ZIJN is de moeiteloos scheppende kracht. De hart magneet.

Uitleg en zelf voelen hoe jouw MINDSET , intentie van grote invloed is op jouw omgeving en welke energie wordt “overgedragen” of geprojecteerd richting anderen. Het leren terugnemen van de eigen energie en het leren teruggeven van andermans energie is een belangrijk onderdeel op deze dagen.

We leren te onderscheiden ik en de ander. We are all ONE but just not The SAME. 

Een duidelijk praktisch communicatie model zal worden aangeleerd voor meer duidelijkheid tussen verbale en non verbale communicatie helder krijgen.

Wat (denk) ik dat ik uitzend en vrij geef & wat denk ik dat ik ontvang?

Middels praktische gevoelsoefeningen zul je ervaren hoeveel POWER jouw eigen GEEST heeft zowel positief als negatief op de hierboven benoemde thema’s

Het is werkelijk van LEVENSBELANG dat we onze eigen vaak complexe gedachten leren onderzoeken en begrijpen en wat voor invloed zij direct hebben op ons eigen energie niveau, lichamelijk welZIJN en verstoord GEDRAG. 

It is time to Make – Up your MIND and Change your MINDSET.

En te leren waar jouw Power steeds weer verloren gaat en jouw innerlijke criticus of het EGO strijden met AL waar je van droomt in jouw mooie kinderhart. De reis van je hoofd naar je hart/lichaam is de verandering welke we mogen toelaten als we ons moe gestreden voelen en het vechten met onszelf en anderen meer dan beu zijn. Het vereist het loslaten van valse identiteiten en het maken van de keuze om de eigen verantwoordelijkheid dapper te durven nemen in jouw eigen groei proces en te kiezen voor jouw eigen gezondheid, vreugde en vrede met jezelf.

Kosten cursus: Make- Up Your Mind

999 euro

Kosten: 999 euro voor particulieren vooruit betalen via Persoonlijk aanmelden en tikkie.

Cursus locatie: Amstelveen.

Cursus tijden: 11:00 tot 17.00 uur

Maximaal aantal deelnemers = 4 om de kwaliteit en persoonlijke aandacht te waarborgen.

Persoonlijk inschrijven en vooruit betalen via tikkie noodzakelijk ivm reserveren locaties. 

Praktische Opleiding:

The Leader (in) ME.

voor hoog gevoelige mensen die hun "Gave" verder willen ontwikkelen.

Start: 8 daagse opleiding ( 4 intensieve weekenden)

Vol=Vol ( Max 4 deelnemers)

Op aanvraag.

Verschillende groepen starten

in 2024

Tijdstip: 11. 00 tot 17.00 uur. 

De innerlijke weg naar Intuïtief en Creatief Leiderschap.

Van LIJDEN naar LEIDEN./ Hooggevoeligheid is geen ziekte maar een "GAVE".!

Het "Negatieve" inzetten om het "Positieve" te creëren.

Van Op (GAVE) naar het inzetten en leren werken met jouw "GAVE". ( de nieuwe VORM).

Docent: Sonja de Heer van Praktijk Face The Truth Amstelveen

The Shift: Transformatie

Van Lijden naar Leiden. (ontdek hoe je jouw pijn en dus "vervelende gevoelens" kunt inzetten om een intuïtief en creatief Leider te worden)

De "gewonde" Heler die zich wilt ontwikkelen naar een AUTHENTIEK Leider!

De Heler die vastzit in het eigen LIJDEN of dit ontkent is niet in staat om de anderen VEILIG te LEIDEN. Hoe ambitieus je ook bent. 

De leider zou zo ontkennen dat hij/zij ook gewoon mens is net als alle anderen. Macht is Leiden vanuit Angst. ( Controle, Erboven willen staan, vastzitten in strenge regels en kaders, beter weten, de ander fout maken, Angst verbergen, STERK DOEN).

Kracht is LEIDEN vanuit een integer, authentiek, intuïtief, liefdevol en kwetsbaar HART. Gebaseerd op gelijkwaardigheid, een vrij op EIGEN WIJZE STERK VOELEN / ZIJN. Je totale ZIJN/ LIEFDE inzetten als mens en ziel. Met als doel: Dienstbaar ZIJN aan het LEVEN in jezelf en de ander. 

De kracht van kwetsbaarheid maakt ons creatief, sterk, eerlijk, vrolijk, jong van geest, stralend en begripvol voor onszelf en anderen. Alleen door het lijden heen te gaan overwinnen we onze eigen Angsten en Pijn en bereiken we ZO onze echte innerlijke Kracht en ons Innerlijk Leiderschap. 

Zo kan de Leider dienen als VOORBEELD. Gelijkwaardig & dus Menselijk. De Pionier gaat voorop en de rest zal volgen door het licht en de pure kracht van deze Stralende Leider. Die zichzelf leert te genezen. (S)AMEN veilig naar "de overkant". Leren VER-BINDEN. 

"De Negatieven" (uit het verleden) worden ingezet om "de Positieven te ontwikkelen(Toekomst).

JOUW UNIEKE LEVENSVERHAAL inzetten & VORM GEVEN.

Een goed verhaal is meer dan een verhaal. Het is een ware kunst om jouw levensverhaal onder woorden te brengen en te leren ontcijferen. Jouw eigen levensverhaal en verleden slaan een brug van de alledaagse werkelijkheid naar de achterliggende realiteit waarin het handelen geworteld ligt.

De bron waar passie, visie en dromen aan ontspringen. Maar dat punt bereik je alleen met maatwerk. De uitdaging is of jij jouw levensverhaal kunt begrijpen en gebruiken als Springplank Voor jouw toekomst en geluk?

Vrij en Blij met jezelf. Spring en leer jouw springplanken (h)erkennen. Alleen als je dit vrije en blije relatie met jezelf hebt kun je je diep, vrij en blij verbinden met anderen en hen begeleiden op hun pad naar Zelf Realisatie/ Leiderschap.

Een goede Relatie met jouw Klanten, Collega's, Partner, Kinderen begint ALTIJD bij jezelf.

Ben jij écht blij en gelukkig diep van binnen met jezelf.? Leef jij echt of wordt je geleefd?

Ken jij je eigen grenzen en die van de ander? Of cijfer jij jezelf steeds weer weg en speel jij de rol van "HULP VERLENER" maar verlies je jezelf in de ANDER?En vergeet je jezelf.

Ken je jouw eigen levensverhaal, richting aanwijzers, talenten, spring planken, triggers, tegenstanders, uitdagingen, hoog gevoeligheid, weerstand & angst?

Blijf jij telkens weer hangen in het oude vertrouwde of ben jij dapper en ga jij vastberaden opzoek naar dat wat jouw ten diepste in jouw ziel heeft aangeraakt en doen verwonderen.

Of dwaal jij telkens af door verleidingen van jouw zintuigen? En/of wat andere mensen zeggen dat jij moet gaan doen of goed in bent? Terwijl jij liever doet wat jij leuk vindt.

Durf jij te springen en tot grote hoogte te vliegen, het onbekende tegemoet, jouw eigen spelende kind weer toe te laten?

Naar een nieuw LEVEN, een echt NIEUW BEGIN?

Heeft jouw levens verhaal, verleden en dus LIJDEN zin gehad? Ga je nu jouw LEVEN in eigen Hand nemen, VORM Geven en LEIDEN? Jouw levensverhaal maakt jou UNIEK.

Leer in deze training uitdrukking te geven aan al jouw talenten en gevoelens.

Ben jij er NU ook klaar voor? Om jezelf "(over) te geven" aan AL wat in jouw leeft? zonder je nog langer een slachtoffer te willen blijven voelen van de omstandigheden.

En wil je NU Echt jouw "Waarheid LEVEN" en Jouw eigen Lied zingen & vormgeven op jouw eigen unieke manier. Dat kan niemand anders of blijf je op de "OVERLEEF" STAND staan en hangen?  

Gewoon omdat het jou zoveel plezier geeft. Maak ruimte en tijd voor jezelf.

En vertrouw jij er dan op dat dit is Wat het Leven Rijkdom noemt.

Waar Wacht jij nog op? Kom in Actie en stel jouw eigen geluk en kracht niet langer uit. 

Docent: Sonja de Heer / INNERLIJK LEIDERSCHAP.

Inhoud Cursus: Veel Praktijk en oefenen met elkaar.

• De rode draad van jouw unieke levensverhaal te “ontcijferen” en begrijpen. ( Zelf kennis).

• Onder woorden brengen van al jouw gevoelens/ emoties en dus kwetsbaarheden. (LIJDEN). De OVERGAVE.

• Leren van jezelf en jouw eigen levensverhaal te houden. Diepe zelf liefde en vreugde, de schaamte voorbij(Heling).

• Jouw faalangst te overwinnen door eerlijk te delen van wat jou is overkomen. ( Present-eren)

Het negatieve praktisch positief gaan inzetten. Creatief ombuigen naar een nieuwe werkbare vorm voor jou.

• Omgaan met jouw( hoog) gevoeligheid en leren onderscheiden. ( in je eigen kracht blijven) (Grenzen aanvoelen en aangeven middels verbale en non-verbale communicatie).

• Jezelf bevrijden van iedere vorm van Self Sabotage, slachtoffergevoel of spelen van rollen.

• Uit liefde leren loslaten: verleden, en dus “oude pijn” wat jou vermoeit, verlamt en uitgeblust maakt. ( de oude steeds herhalende patronen van perfectionisme = Angst)

De kracht van het leren vergeven van jezelf en de ander.

• Ontdekken van jouw Passie en Levens opdracht om uitdrukking te geven aan jouw ziel & hoe? Leren "Spelen".

• Dienstbaar zijn aan het grotere geheel. Wat is mijn bijdrage Nu als gewoon mens, welke vorm kies ik. (Dansen, zingen, schrijven, spreken, schilderen, tekenen, reizen, dieren, natuur etc). (THE SHIFT -jouw missie).

• Van droom naar werkelijkheid door gewoon het stuur in eigen handen te nemen. ( Leiden).

• Het leren inzetten van AL Jouw Emoties als mens voor jouw eigen Creatie en dus Unieke vormgeving van jouw talenten in je eigen leven, gezin, bedrijf. 

Hoe ontcijfer jij jouw eigen levensverhaal? Wat vertelt het over jou zelf, over jouw Dromen, kwaliteiten, valkuilen, angsten, (over) gevoeligheden en tegenstrijdigheden. Leer jezelf kennen, accepteren en liefhebben. Gewoon zoals je bent. Van ontkennen naar (h)erkennen van jezelf en anderen. 

Deze training is gericht om de Theorie gelijk in de Praktijk brengen. Zowel tijdens de lessen als in de weken er tussen.

Bewustwording, inzicht en veel heel veel Praktisch oefenen in en met de groep. ( De anderen fungeren als jouw klant, collega, partner, kind of werkgever). 

START: 8 daagse cursus 2024 The LEADER (in) ME.

Data cursus: op aanvraag verschillende groepen

Van opgave naar leren werken met jouw GAVE

Hoe laat?

Iedere lesdag: 11.00 tot 17.00 uur.

.

Voor Wie:?

Hooggevoelige mensen, opvoeders, onderwijzers, ouder(s) & professionals.

MAX 4 Deelnemers per groep. 

Wat kost het?

1499 euro 

Waar?

Locatie Amstelveen

 1. Kom van Lijden naar Innerlijk Leiderschap.

 2. Van OPGAVE naar werken met "jouw GAVE". Transformatie kracht.

 3. Persoonlijke Aandacht, Kwaliteit, Praktijk gericht, Serieus maar met plezier.

 4. Voor meer informatie: bel met Sonja: 06-229 27 448

Kindertolk®, Gedrag, Relatie- en Gezinstherapeut Sonja de Heer 

Interactieve Lezing 2024

op aanvraag van scholen, universiteiten, gemeenten, professionals, onderwijzers, beurzen. 

Géén zin in Retalin! 

The Secrets of Emotional Healing.

Het "vergeten" NATUURlijke medicijn voor vraagstukken van hoog sensitieve kinderen en hun ouders. Met energie & aura lezingen voor Ouders en Kinderen door :

docent Sonja de Heer Kindertolk®, Paragnost, Relatie-en GezinsTherapeut.

Help?! Ik heb een "Probleem" Kind. Jouw Kind, Jouw Spiegel.

Dit is wat je moet weten, als Ouder(s) , opvoeder, onderwijzer, coach en therapeut over (hoog gevoelige/ begaafde) kinderen!

Docent: Sonja de Heer -Kindertolk®, Relatie-en Gezinstherapeut 

Luister nou eens naar mij! 

Hoog gevoeligheid is géén ZIEKTE. Het is een "GAVE"

Laten we "ONZE OPGAVE" leren begrijpen & leren inzetten voor ons eigen geluk, vrede en gezondheid. 

Onze eigen hartenpijn accepteren, toelaten en (zelf) helen. Van lijden naar leiden.   

Dit is het NATUUR(lijke) medicijn waar de wetenschap aan voorbij gaat. Het Spirituele Pad ontdekken. 

Ouder(s) willen hun kind gelukkig zien. Ontdek NU dat er een andere manier is om naar het zogenaamde "Probleem Gedrag" en WELZIJN van je kind te kijken. 

Want een kinderhart spiegelt ALLES waaraan het wordt blootgesteld binnen de omgeving ( het gezin, de klas, vereniging, bij vriendjes en vriendinnetjes). 

Kinderen zetten zich net zo actief in voor ons Levens Geluk als wij dat voor hun doen. Maar hoe? 

Via (probleem) gedrag, spel, ontwikkeling of gezondheidsklachten maken ze vaak heel nauwkeurig duidelijk wat er bijgestuurd mag worden in ons eigen leven. Ook spiegelen kinderen wanneer het goed gaat in het leven van de Ouder(s) en bieden zij vaak ook de oplossing wat de Ouder meer zelf zou mogen gaan "LEVEN". 

Gehoor geven aan dit opvoedplan van je kind betekent een verrijking voor jezelf en jouw eigen "LEVEN" maar werkt ook direct positief door op het leven van jouw KIND. Jouw Kind wil dat het "overleven" stopt en zal net zo lang over jouw grenzen gaan totdat je zijn/haar boodschap begrijpt en weet te vertalen naar jouw eigen LEVEN. 

Wat probeert jouw KIND je nu te vertellen met zijn/haar "Probleem Gedrag" ? of "Verstoord" Welzijn? 

Tijdens deze interactieve Lezing ontdek je hoe jij jezelf als ouder beter kunt leren kennen via dit gedrag en welzijn van je kind(eren). 

Tevens is er voldoende gelegenheid tot persoonlijke vragen stellen over jouw eigen hoog sensitieve "probleem" gedrag kind en zijn/ haar verstoorde welzijn 

Daarnaast zal interactief duidelijk worden gemaakt wat spiegel gedrag nu precies is en hoe wij "deze taal" van onze kinderen beter kunnen leren begrijpen en onder woorden brengen/vertalen naar ons eigen LEVEN. 

Alles over opvoeden en opgroeien. Een hele andere kijk op het "probleem" gedrag van jou kind, zal jou en je kind bevrijden van de STEMPELS die we tegenwoordig wel erg graag op onze kinderen laten zetten en de medicijnen die we soms veel te gauw voorschrijven omdat we niet Precies weten waar we zoeken moeten en hoe "onderdrukte emoties en gevoelens" jouw kind(eren) beïnvloedt zonder dat je je hiervan bewust bent als Ouder. 

We zeggen vaak: ik doe het ANDERS als mijn Ouders maar is dat eigenlijk wel Zo uiteindelijk? Deze Interactieve Lezing geeft je heel veel inzicht, bevrijding en handvatten. 

Sta OPEN voor een heel nieuwe manier van kijken en je zult verbaasd zijn van het RESULTAAT. 

Hoog gevoeligheid is géén ZIEKTE. Het is een "GAVE"

Laten we "ONZE OPGAVE" leren begrijpen door ons hier aan " OVER te GEVEN" . 

Voor meer informatie cursus, workshop, lezingen of opleiding data 2024 of aanmelden groep bel: 

Kindertolk®, Relatie-en GezinsTherapeut Sonja de Heer.

Mobiel : 06-229 27 448

bottom of page