top of page

Praktijk Face The Truth Amstelveen

Wat kost het? 

Intake gesprek (kind) 1 uur) kost: 100 euro  per kind ( tot 12 jaar).

Intake gesprek Intensief ( jeugd) 1 uur  kost: 120 euro  jeugd ( 12 tot 21 jaar).

Intake gesprek volwassen vanaf 21 jaar uitgebreid 2 uur ( = 120 min) kost: 150 euro per persoon.

( + analyse, advies hulpvra(a)g(en) + ontwikkelplan indien vervolgafspraken worden geboekt. 

Vervolg sessies duren per keer 

1 uur ( 60 min) kosten 120 euro per persoon. 

2 uur (= 120 min) kosten 150 euro per persoon.

2 uur ( = 120 minuten) kosten voor 2 personen samen: 225 euro.

 

****Speciale verschillende sessies gericht op verwerking, heling en het communicatief vaardig zelf leren uitdrukken van gevoelens, wensen en grenzen stellen. Het zelf maken van Gerichte huiswerkopdrachten zijn verplicht om tot persoonlijke groei te komen. Ervaringsgericht leren met als doel: een betere relatie met jezelf, je (ex) partner, kinderen, familie, werkgever, collega's ,omgeving. 

Klik voor meer informatie voor energetisch lichaamswerk, healing sessies op: 

www.HART-VERBINDING.nl & www.FACETHETRUTH.nl

Intake gesprek (partners) van 2 uur (= 120 min) kost: 225 euro per 2 volwassen personen tegelijk ( + analyse) en mogelijk ontwikkelplan, alleen bij vervolg afspraken). 

Vervolg sessies: relatie/ partner therapie:

Tarief per 2 uur (= 120 minuten): 225 per 2 personen tegelijk

( + alle huiswerk opdrachten en dossier opbouw en email verkeer per individu).


Ook zijn er 10 rittenkaarten beschikbaar die vooraf afgenomen en betaald dienen te worden.

Zij geven recht op 1 sessie van ( 120 minuten gratis) = 10 % korting. (10 sessies + 1 gratis) 

Tijdens het intake gesprek worden de eventuele gezin tarieven en kortingen besproken.  

Er zal dan een op maat gemaakte gezin strippen kaart worden gemaakt. 


Tarieven voor personeel van bedrijven en overheidsinstanties:

Tarief per half dagdeel van 2 uur op aanvraag voor meerdere individuele sessies.

Tarieven per dagdeel van 4 uur op aanvraag voor groepen.

*Let op; Praktijk Face The Truth Amstelveen maakt gebruik van de Klein Ondernemersregeling en berekend dus geen extra BTW op de facturen. 


* het annuleren van therapie sessies dient minimaal 48 uur van te voren (= 2 werkdagen) van te voren te geschieden. Schriftelijk of Mondeling. Het annuleren van een therapie sessie korter dan 48 uur wordt volledig in rekening gebracht hetzij een zeer ernstige overmacht situatie welke altijd persoonlijk en dus mondeling dient te worden toegelicht. De Therapeut beslist of toestemming wordt verkregen voor het afzeggen dan wel verzetten van de afspraak en of er echt overmacht in het spel is en GEEN WEERSTAND tot verdieping of aangaan van de uitdaging in het traject of anderen zaken die meespelen bij een Persoonlijk Ontwikkelingsproces.  

***Een losse therapie sessie kan bestaan uit een energetische lichaam en aura reading en healing. 

Indien men kiest voor mijn 4 stappenplan traject dan wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken, methoden en specialisme. 

*** Een therapie traject is altijd gebasseerd op: het leren opbouwen van een fijne en gezonde relatie met jezelf middels mijn zelf ontwikkelde 4 stappenplan op Mentaal, Emotioneel, Fysiek en Spiritueel Mijn Paranormale GAVEN als MEDIUM worden altijd ingezet in het belang van de gezondheid en heling van de klant. Mijn helende handen en energie zijn een EXTRA hulpmiddel om snel tot de kern van een probleem door te dringen en heling van lichaam en geest weer te gronden en activeren.

Hierop wordt mijn plan van aanpak afgestemd middels: 


oa: Gesprekstherapie, training verbale & non verbale communicatie, Cognitieve gedragstherapie, Familie opstellingen, Cranio sacraal behandelingen, Intensieve Ademhaling Therapie sessies, stembevrijding, Aroma Therapie & Energetisch gericht lichaamswerk gericht op ontspanning,  heling, magnetiseren, Ook het geven van een in energetische lichamelijke reading  en levensenergie behandeling behoort tot de mogelijkheden. 

Kijk voor meer informatie op mijn website: 

www.HART-VERBINDING.nl & www.FACETHETRUTH.nl hier leg ik uit over welke gaven ik beschik en hoe ik precies werk.

*frequentie van het aantal benodigde Coaching gesprekken is afhankelijk van het gewenste resultaat dat je wilt bereiken en wat daar nog voor nodig is. De Coach zal altijd een richtlijn & dus advies geven over het voor jouw best te volgen Coaching-Traject. Je bepaalt uiteindelijk altijd zelf wat je wilt. Jouw eigen gevoel zal daarbij als maatstaf worden gehanteerd. Tijdens dit Intake gesprek zal Sonja een goed inzicht hebben over het best te volgen Persoonlijke Coaching traject, om zo snel mogelijk de gewenste resultaten te behalen. Dit vereist wel een volledige, 100% inzet van jezelf. Ik kan het niet voor jou doen maar wel samen met jou. 

Vraag om meer informatie

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Praktijk Face the Truth Amstelveen. We zullen zo spoedig mogelijk reageren. Lieve groet, Sonja de Heer

bottom of page