Praktijk Face The Truth Amstelveen. De Waarheid over jezelf onder ogen zien. Het ware gezicht achter het masker. Jezelf bevrijden van de zware ballast.

RelatieTherapie Praktijk Face the Truth Amstelveen 

draait om jezelf leren ZIJN in relatie tot je partner, kind, 
familie, vrienden & werk. Een goede relatie begint altijd bij jezelf. 
Het "WARE' Gezicht achter het MASKER
 

voor Kinder, Jeugd, Individuele, Relatie-en GezinsTherapie

Ook kunt U een Intake gesprek en sessie aanvragen via Skype!

 

Ik wil U graag helpen op afspraak. Ik doe ook consulten via skype. www.skype.com voeg tantesonna toe aan uw contacten. ( Vaak als mensen ver weg wonen is dit een uitgelezen oplossing om toch "geholpen" te kunnen worden)


Kosten zijn: 60 euro voor sessie van een uur = 60 minuten. Exclusief 21 % BTW. 

Betaling op voorhand met overschrijvingU krijgt het rekeningnummer als u een afspraak maakt. Zodra het totale bedrag is bijgeschreven krijgt U de definitieve datum van de SKYPE sessie door. Vraag om meer informatie wat er mogelijk is en op welke manier? 06-229 27 448


 Wat kost het?


Intake gesprek 2 uur (= 120 minuten) kost: 100 euro per kind


Intake gesprek. 2 uur ( = 120 min) kost: 120 euro * per volwassenen. 

( + analyse en ontwikkelplan) ( diepte vragen over heersende problematiek). 


Intake gesprek van 2 uur (= 120 min)  kost: 175 euro  * per 2 volwassen personen tegelijk ( + analyse) en mogelijk ontwikkelplan, alleen bij vervolg afspraken). 


Vervolg afspraken : zijn speciale sessies gericht op: Ontwikkeling, Verwerking, Heling. 


Tarief per uur (= 60 minuten) : 60 euro per per persoon ex BTW ( Tarief voor Kinderen & jeugd).

Tarief per uur (= 60 minuten):  75 euro per persoon ex BTW (tarief voor Volwassenen)


Tarief per 2 uur ( = 120 minuten): 150 euro per persoon  

(+ alle huiswerk opdrachten en dossier opbouw en email verkeer)


Tarief per 2 uur (= 120 minuten): 190 euro per 2 personen tegelijk 

( + alle huiswerk opdrachten en dossier opbouw en email verkeer per individu).Let op; alle bedragen zijn excl. 21% BTW 

* het annuleren van therapie sessies dient minimaal 48 uur van te voren (= 2 werkdagen) van te voren te geschieden. Schriftelijk of Mondeling. Het annuleren van een therapie sessie korter dan 48 uur wordt volledig in rekening gebracht hetzij een zeer ernstige overmachtsituatie welke altijd persoonlijk en dus mondeling dient te worden toegelicht. De Therapeut beslist of toestemming wordt verkregen voor het afzeggen dan wel verzetten van de afspraak en of er echt overmacht in het spel is en geen weerstand of anderen zaken die meespelen bij een Persoonlijk Ontwikkelingsproces.  **Speciale tarieven worden gehanteerd voor intensief ademen, Familie opstellingen, Cranio sacraal behandelingen, Intensieve AdemhalingTherapie sessies, Agressie Regulering, Aroma Therapie & Reiki behandeling, Magnetiseren en Energie behandeling.


Een therapie sessie kan bestaan uit een gesprek aanleren van nieuwe manier van communiceren, cognitieve gedrag therapie,  maar vooral ook uit verschillende speciale heling methoden waarin het in contact komen met je eigen gevoelens en emoties centraal zal staan, welke ik in mijn Praktijk Face the Truth hanteer.

 

Kijk voor meer informatie op over welke verwerking & heling methoden ik gebruik op:

www.EmotionalHealing.nl 

 


*frequentie van het aantal benodigde Coachingsgesprekken is afhankelijk van het gewenste resultaat dat je wilt bereiken en wat daar nog voor nodig is. De Coach zal altijd een richtlijn & dus advies geven over het voor jouw best te volgen Coaching-Traject. Je bepaalt uiteindelijk altijd zelf wat je wilt. Jouw eigen gevoel zal daarbij als maatstaf worden gehanteerd. Tijdens dit Intake gesprek zal Sonja een goed inzicht hebben over het best te volgen Persoonlijke Coachingstraject, om zo snel mogelijk de gewenste resultaten te behalen. Dit vereist wel een volledige, 100% inzet van jezelf.