top of page

Relatie -Therapie Praktijk Face The Truth Amstelveen

draait om jezelf leren ZIJN in relatie tot je partner, kind, ouders, familie, vrienden & werk.  Alles in het leven draait om relaties.

Een stabiele- en gezonde relatie met jezelf leren opbouwen is de basis van waaruit je jouw eigen koers weer leert varen in relatie tot de ander. 

Mijn specialisme is dat ik ook gewoon MENS ben net als jij. Door schade en schande werd ik zelf wijs. Juist door teveel mijn best te doen mislukte veel van mijn relaties. Ik zocht steeds "HOU (mij) Vast in anderen" Dat ging ten koste van mijn eigen ONAFHANKELIJKHEID, VRIJHEID, AUTHENTICITEIT en PLEZIER.


Een groot gebrek aan EIGEN WAARDEN en ZELFKENNIS liet mij steeds weer voelen dat ik ergens in relaties tekort schoot. Nooit (goed) genoeg. Werkelijk volwassen worden en echt op eigen benen leren staan om zo eindelijk mijn eigen koers te kunnen varen een hele uitdaging. 


De waarheid onder ogen komen was confronterend maar zeer bevrijdend. Verandering toelaten noodzakelijk. Ik wilde mijzelf leren begrijpen, accepteren, voelen, omarmen en goedkeuren maar vooral de fijnste versie van en voor mijzelf leren worden . Iemand waar ik altijd op kan bouwen en vertrouwen.  Dat is wat ik steeds weer zocht in die buitenwereld maar steeds weer kwam ik bedrogen uit. Totdat ik leerde een eerlijke plezierige relatie met mijzelf op te bouwen.


Ons HART weet wat het moet doen om weer tot LEVEN en LIEFDE te komen. Het HOOFD beredeneert en houdt dit vaak tegen uit ANGST anders niet te kunnen "overleven". De LEVENSKUNST is om steeds weer de verbinding tot stand te brengen tussen hoofd en hart zodat ze weer gaan SAMENWERKEN

Zo wordt het ZELFHELEND vermogen in werking gesteld om dat wat uit EVENWICHT is  weer in BALANS te brengen. Yin-Yang. Zo dienen de oplossingen zich vanzelf aan middels het innerlijk WETEN (INTUITIE). In mijn VERLIEZEN lag mijn WINST. Mijn WARE CREATIEVE HART leren kennen mijn RIJKDOM.


Praktijk Face The Truth Amstelveen, Sonja de Heer werkt anders dan anders.

Met veel (com) passie, mededogen, wijsheid, liefde en zuiverheid begeleid ik mens en kind in hun Persoonlijke Ontwikkeling. 


Naast het inzetten van mijn kunde als Kindertolk®, Relatie=en GezinsTherapeut zet ik als meerwaarde "mijn gave" als Psychic Medium in. Ik lees, voel, versta & vertaal jouw  Levensenergie op mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel vlak, hoe & waarom deze blokkeert & wat er voor nodig is om weer te stromen. Zo komen we sneller tot de kern.

Tevens help ik je jouw eigen levensdoel te begrijpen. Het leven waarvoor je geboren bent.


GEDICHTJE: 

Wie ben ik, Wat wil ik?

Durf ik te LEVEN of wacht ik af tot ik STIK

Van wie zijn die OGEN, van wie is dat GEZICHT?

Ik wil VRIJ zijn en écht, BLIJ en OPRECHT

met bruisende LONGEN, van PASSIE doordrongen

Zonder ANGST voor GEVECHT.


Als NIEMAND mij li​jkt te HOREN,

is het dan misschien

dat ik mijzelf ben VERLOREN

of wie ik BEN niet écht LAAT ZIEN of HOREN?

( Zoeken naar Jezelf : gedichtenbundel geschreven door Carla van der Veldt).Het ontkennen van "negatieve & vervelende" gevoelens maakt je extreem MOE, ZWAK, GESPANNEN & uiteindelijk (chronisch) ZIEK.

Veel relaties, zowel privé als zakelijk, lopen daarom stuk. Immers niet geuite of ingehouden emoties geven NIET ALLEEN het eigen lichaam veel STRESS 

( verkramping) maar dragen deze spanning ook over op de partner, kinderen, familie, vrienden, omgeving. (Overbelasting en Belasting). 

Jezelf wegcijferen of verliezen in relatie tot anderen.

Je ontzegt jezelf de kracht en de vrijheid van een AUTHENTIEK bestaan. Leer zelf ook je eigen schaduwkanten te zien, voelen, omarmen en ombuigen. Hoe eerlijker je met jezelf en anderen wordt hoe vrijer, blijer, stabieler en liefdevoller je je zult voelen in relatie tot anderen. 

Onderdrukte of verborgen gedachten en emoties zoeken een uitweg en kunnen in een "nieuwe vorm" positief & creatief worden ingezet voor jouw eigen geluk, rust, kracht, vreugde en gezondheid. Ik help je om jouw eigen levensverhaal te begrijpen en jouw eigen levensopdracht te herinneren en omarmen. Tevens leer ik je op een eerlijke, duidelijke en respectvolle manier te communiceren vanuit jouw HART en jouw eigen Unieke plek op aarde in te nemen. Maar hoe?Wil je weten hoe ik werk? 

Lees dan mijn BLOGS: Praktijkverhalen op mijn bedrijven pagina op Facebook klik hier: https://www.facebook.com/Praktijk.FaceTheTruth/


bottom of page