top of page

KinderTolk® Sonja de Heer is Expert

ErvaringsDeskundig & gespecialiseerd in Hooggevoeligheid & Hoogbegaafdheid

Kindertolk® Sonja de Heer

Leeftijdscategorie: 0 tot 21 jaar

Mijn naam is Sonja de Heer, een actieve & spontane vrouw van 48 jaar die van dansen, sporten, koken, reizen, lezen, kinderen, mensen, dieren, spiritualiteit, de natuur, mediteren en plezier maken houdt. 

In 2008 heb ik mijn eigen Praktijk:

Face the Truth Amstelveen opgericht.

Uit eigen ervaring heb ik ondervonden dat het onder ogen zien van de waarheid over mijzelf bevrijdend werkt. Mijn specialiteit is dat ik ook gewoon een mens ben net als jij. En ben dus zelf door schade en schande wijs geworden. 

Heb jij kinderen? Ervaar jij vaak stress, spanning of onrust met betrekking tot gedragsproblemen, communicatieproblemen, ontwikkelingsachterstand of lichamelijke klachten die bij je kind spelen?

Heeft je kind last van slaapproblemen, driftbuien, concentratieproblemen, slecht eten, problemen met de zindelijkheid, luchtwegproblemen, faalangst, chronische ontstekingen of onverklaarbare angsten….?

Als Kindertolk werk ik vooral met ouders samen in het belang van het kind om stress en spanning binnen de gezinnen terug te brengen naar rust en evenwicht. Om erachter te komen wat het kind onbewust aan de ouder wil vertellen help ik als kindertolk de signalen te vertalen, waardoor de ouder bewust wordt van de onderliggende boodschap. 

De prachtige en doeltreffende methodiek Presentchild® voorheen “Het Fluisterkind” maakt duidelijk dat kinderen zich net zo intens en actief inzetten voor het levensgeluk van de ouders als dat ook de ouders zelf voor hun kind het beste willen. Helder en nauwkeurig geven kinderen met hun gedrag, spel, ontwikkeling en of klachten uitdrukking aan datgene wat hun ouders nodig hebben op hun levenspad.

Door te handelen naar die boodschap is een verrijking voor jezelf als ouder en precies dat is wat de kinderen uit liefde voor ons en in hun eigen belang vragen. Het mooie is dat de stappen die ouders hierdoor in hun eigen leven zetten niet alleen henzelf ten goede komen maar ook direct positief doorwerken op het welzijn van het kind en het hele gezin.

Ik help kind(eren) en ouder(s) om weer beter in hun vel te komen en weer in contact te "zijn" met hun "Ware Zelf" (de hart-verbinding). Mijn doel is: om eenieder eerst weer met zichzelf in contact te brengen (denken en voelen in balans) om vanuit daar weer nieuwe verbindingen (bruggetjes bouwen) te kunnen leggen in het gezin. 

Ook zal ik de gezinsdynamiek, het systeem opnieuw bekijken en een ieder terugzetten in zijn eigen positie, rol. Soms spelen ouder(s) en kinderen binnen het gezin de verkeerde rol waardoor ook verwarring en onderlinge problemen kunnen ontstaan. Doorgaans leidt mijn aanpak tot meer harmonie, geluk, innerlijke kracht, vrede en liefde. 

Een betere verbinding met ons 'Ware Zelf' leidt tot een diepere verbondenheid met anderen. Als Kinder, Relatie en Gezinstherapeut werk ik zowel met mannen, vrouwen als kinderen. Ik begeleid en ondersteun ouder(s) en kind(eren) in hun individuele en sociale ontwikkeling. 

De wijze waarop ik dit doe is door naar jou als gehele mens te kijken. Ik maak hierbij heel bewust gebruik van de bijzondere Methode 'Het Fluisterkind®', internationale naam: PresentChild® en functioneer als Kindertolk®. 

Ik maak de vertaalslag van kind(eren) naar hun ouder(s) en terug wat er op dieper gelegen, vaak onbewust niveau, gecommuniceerd wilt worden.

Vraag om meer informatie

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Praktijk Face the Truth Amstelveen. We zullen zo spoedig mogelijk reageren. Lieve groet, Sonja de Heer

bottom of page